HTML

5 perc távlatából

ez is egy szar...mint a többi

Friss topikok

  • Tokle: Örökre szívembe zártalak! (2011.06.06. 00:01) remélem azért emlékezni fogsz rám
  • Tokle: nem te vagy az egyetlen aki bele akar ragadni ebbe nem te vagy az egyetlen akinek kurvára hiányzik... (2011.05.26. 11:09) miattad
  • kelda: :))) (2011.04.14. 18:14) bittersweet 18
  • Tokle: nem vigasztal mivel nem zavar ha mással jössz össze, igazából nem zavar semmi és tudom hogy ígykel... (2011.04.07. 15:35) Mészinek2
  • Tokle: i think we gonna have an intimate relationship but i need time. im sorry for the last talk. im jus... (2011.03.30. 01:11) ran out of B plan...

Linkblog

az én verzióm

2011.07.23. 10:37 kelda

úristen, de jót álmodtam!!!
egy színdarabot adtunk elő hárman a szüleinknek, de nem fejeztük be a darabot, ezért visítottunk, hogy szünet. kicsit nagyon cikinek éreztem, de csak másnap tudtuk folytatni (papa, tátó és még valaki volt a közönség).
rómeó és júliát adtuk elő...de nem úgy, ahogy azt az ember megszokta...
ugyanis rómeó és júlia testvérek voltak. ez kész. lassan köze nem volt az eredeti történethez. a modern olaszországban a szüleik kettejüknek vettek egy lakást, ahol ők élhettek és júliát hamarosan férjhez akarták adni. ezért rómeó dolgozott, mint az őrült, hogy meglegyen a pénzük. eközben júlia járta a házassági interjúk sorát.
persze a család is figyelmes lett arra, hogy rómeó titokban dolgozni jár és júlia minden kérőt visszautasít. már mindenki az igazságra gyanakodott
aztán a végét is kiötlöttem valahogy másnapra.
mindketten capuletek voltak...és a szintén gazdag és neves montague családból végül akadt egy "visszautasíthatatlan" ajánlat. mit tesz egy anya, amikor megtudja, hogy a gyerekei között "olyan" viszony van? hát nem vesz róla tudomást és megpróbálja minden erejével szétszakítani őket egymástól. ahogy a montague kérő is kezd rájönni a dologra, mindenki tudja már végül az egészet.
telik az idő, júliának mindjárt itt az esküvője...akármennyi pénzzel, de most kell meglépni. már a legutolsó szar kis trágya lakásban is megtalálják őket semmi pénzzel. Júlia valamit főzőcskézik egy lábasban a rezsón. rómeó mögé áll, beleönt valamit az ételbe és azt mondja:
-Júlia, ez nem fog sikerülni.
Lassan elkezdenek enni a kopott asztal végén mindketten, szigorúan egymás szemébe nézve...a másik utolsó pillantását nem akarják elveszti, egy életre meg akarják tartani.
végül júlia leborul a székről, leverve a tányért és a kanalat. rómeó nyugodtan eszik tovább, majd ő is eszméletét veszti és mindketten holtan fekszenek a padlón.

ez volt az én verzióm álmomban a rómeó és júliára. két szerelmes, akik tényleg, soha nem lehetnek együtt...hmmm mondjuk jó hülye történet.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5minutes.blog.hu/api/trackback/id/tr803090811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása