HTML

5 perc távlatából

ez is egy szar...mint a többi

Friss topikok

  • Tokle: Örökre szívembe zártalak! (2011.06.06. 00:01) remélem azért emlékezni fogsz rám
  • Tokle: nem te vagy az egyetlen aki bele akar ragadni ebbe nem te vagy az egyetlen akinek kurvára hiányzik... (2011.05.26. 11:09) miattad
  • kelda: :))) (2011.04.14. 18:14) bittersweet 18
  • Tokle: nem vigasztal mivel nem zavar ha mással jössz össze, igazából nem zavar semmi és tudom hogy ígykel... (2011.04.07. 15:35) Mészinek2
  • Tokle: i think we gonna have an intimate relationship but i need time. im sorry for the last talk. im jus... (2011.03.30. 01:11) ran out of B plan...

Linkblog

a szex meg az önbecsülés

2010.07.31. 15:44 kelda

tegnap úgy kijött belőlem valami, ami régóta zavart. és persze ezt is csak ő szívta meg. mint mindig. úgy érzem, hogy ez a srác velem cssak szív. de még mintha ez tetszene is neki néha.
a szex valahogy megint nem volt olyan. azt mondta nem tud ellazulni. én is éreztem, hogy kb. már egy hete nem olyan mint korábban. és azért ez így 2 hónap után. szóval még úgy kéne csinálnunk mint a nyulak. vagyis kellett volna. de emiatt kicsit félek is. hogy megint az lesz, hogy a vége nem megy már a dolognak.
ez így nem megy. mondtam tegnap este. és most is összeszorul a szívem és sírhatnákom támad, pedig csak leírtam. akkor is könnyeztem. amint ezt kimondtam. és odabújtam hozzá. szegény. teljesen meg volt rémülve. szakítani akarok vagy mi? jogos a kérdés. én meg csak itt szórakozom vele. legalábbis akkor ezt éreztem. és ahogy odabújtam hozzá...úgy éreztem mintha neki is kicsordult volna pár könnye. valami nem volt jó. megint csak brigit hibáztattam pedig szó nincs róla. valahogy ez bennem volt. el sem tudom képzelni, hogy nélküle vagyok. fogalmam sincs milyen lehet. vagyis. van elképzelésem. elvégre régen is tudtam nélküle élni. de most. nélküle még annyi értelme se lenne ennek az egésznek amennyi most van. furcsa. senkihez nem voltam még soha ilyen őszinte. és tudom, hogy ezzel csak fájdalmat okozok. de nincs más választásunk. vagyis. lerendezhetném magamban a problémáimat, de ez tegnap este kiszakadt belőlem.
sokkal jobbat érdemel nálam. aki nem fél attól, hogy már most ki van égve. és olyan rossz, hogy az egyetlen reménysugár számomra, hogy teljesen új életet kezdek valahol kinn, ő pedig elszonytolodik. hát persze, nem akar nélkülem lenni. én meg olyan nagyon szemét vagyok.

 

 

na most egy kellemes dugás után rájöttem mi volt a bajom. pont ez hiányzott. azért durva, hogy mennyire egyszerű vagyok. de hát a szex sem túl bonyolult dolog.
 

a szerelem már azért az. azért dolgozni kell. mikor papa meg mama elváltak megfogadtam, hogy ha valakit szeretni fogok, akkor dolgozni fogok azért, hogy működjön a dolog. nemrég újraolvastam a naplómat és emlékszem kristófról írtam. hogy érdemes-e küzdenem érte. mikor nem is szeret. hogy mi a francnak. ez más. ez nagyon más.
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://5minutes.blog.hu/api/trackback/id/tr502189402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beamen 2010.08.01. 21:44:23

bocsáss meg hogy belédkötök, de kicsit átfogalmaznám az egyik gondolatodat.
Nem a szerelemért kell dolgozni, hanem egy kapcsolatért... Vkit megszerezni nem olyan nagy ügy, de megtartani, és éveken át boldoggá tenni, na az már tényleg kihívás.
Mindenesetre nagyon tetszik a blog. Igényesen írsz :)
gratula

kelda 2010.08.01. 21:51:00

@Beamen: nem kötöttél belém, egyszerűen igazad volt. köszönöm a gratulációt, de hát nem az én érdemem...mindig történik valami. de ha az én érdemem lenne megköszönném :)

Beamen 2010.08.01. 22:17:21

@kelda: A megfogalmazás és a választékos szóhasználat a te érdemed. :P
süti beállítások módosítása